❥ Toilet Seat・Verkleiner + (5507) Check Availability

  • Multifunctionele pot: reispot, toiletverkleiner en huispotje dankzij de herbruikbare zachte vulling. Deze set bevat de opvouwbare silicoon pot om te vormen tot een toiletverkleiner
  • Compact en opvouwbaar, kan overal mee naartoe worden genomen. Of je nu in de auto, in het park, bij de oppas, op vakantie of thuis bent, de ponette plus pot begeleidt je kind bij het leren van zindelijkheid
  • Mobiele pot: zeer compact, neem hem gemakkelijk mee in je luiertas of draagtas. Met een eenvoudige klik kunnen de poten worden bevestigd om ze tot een standaard pot te maken.
  • Toiletverkleiner: door de voeten zijdelings op de toiletpot te ontvouwen, verandert de ponette plus in een toiletverkleiner.
  • Huispot: door het plaatsen van de zachte siliconen vulling wordt de potette plus een comfortabele en gemakkelijk te reinigen klassieke huispot.

_________________

[NL] Melding beschadigde of incompleet items

Om boetes te voorkomen, vragen we je om kapotte of ontbrekende artikelen binnen 24 uur na het lenen te melden door een e-mail te sturen naar: babytheekgent@gentsespruiten.com. 

[EN] Report damaged / incomplete items

To avoid paying a fine, please report any broken or missing items within 24 hours of borrowing by sending an e-mail to: babytheekgent@gentsespruiten.com.