⚘ Slaapzak・Sleeping bag - Combi Sleeper (5381) Check Availability

De Little Company Combi Sleeper babyslaapzak bestaat uit twee delen: een buitenslaapzak van 100% katoen met via een rits verwijderbare mouwen en een verwijderbare binnenhoes, gemaakt van 100% katoenen fleece. Deze combinatie van de twee delen maakt de combisleeper tot een complete set beddengoed. Bij gebruik van de binnen- en buitenzak samen moeten de lusjes van de binnenzak aan de onder- en bovenzijde van de buitenzak vastgemaakt worden. De ritsen van de binnenzak rits je vast aan de binnenste ritsen van de buitenzak. Hiermee zitten de binnen- en buitenzak aan elkaar vast. De combisleeper rits je alleen met de buitenste rits van de buitenzak dicht. Wanneer het kouder wordt, gebruik je de binnen- en buitenzak samen. Bij warmer weer haal je de binnenzak eruit en gebruik je alleen de buitenzak. De mouwen kun je eventueel van de buitenzak afritsen. Gebruik naast de combisleeper geen extra beddengoed. De Combi Sleeper heeft een opening voor de veiligheidsriem van het autostoeltje, en is dus ook ideaal voor op reis!

De Combi Sleeper kun je in twee maten verkrijgen. Het kindermodel (110 cm) kan gebruikt kan worden vanaf 2 jaar tot ongeveer 4 jaar.

Kenmerken Little Company Combi Sleeper:
• Materiaal: katoen
• Materiaal binnenvoering: fleecekatoen

_________________

[NL] Melding beschadigde of incompleet items

Om boetes te voorkomen, vragen we je om kapotte of ontbrekende artikelen binnen 24 uur na het lenen te melden door een e-mail te sturen naar: babytheekgent@gentsespruiten.com. 

[EN] Report damaged / incomplete items

To avoid paying a fine, please report any broken or missing items within 24 hours of borrowing by sending an e-mail to: babytheekgent@gentsespruiten.com.