[ʙ] Naar de bib (5310) In Stock Now

Titel van de boek is uiteraard Naar de BIB (dus niet Bieb).

Een opgewekt voorlees- en kijkboekje, met prenten in warme kleuren, vanaf 2 jaar.

Kleine Gust is dol op prentenboeken. Die leest hij samen met zijn knuffelbeer en mama. Maar Gust begrijpt niet waarom ze de boeken moeten terugbrengen naar een bibliotheek. Waarom pakt die bieb zijn boekjes af? Gust wil het boek niet teruggeven aan An van de bieb. Gelukkig legt ze uit dat Gust een nieuw boek mag kiezen uit de grabbelbak. Trots toont Gust zijn nieuwe vondst aan Beer en mama. Nu begrijpt Gust dat hij voor elk boekje dat uit is weer een nieuw avontuur mag uitkiezen om te lezen.

Een fleurig kartonboekje dat ideaal is om kinderen te laten kennismaken met de wereld van de bibliotheek en het ontlenen van boeken. Schrijfster Brigitte Minne publiceerde tot op heden al meer dan 100 kinderboeken en behaalde verschillende prijzen, zowel in België als in het buitenland. De kleurrijke illustraties zijn van de hand van Ingrid Godon.

De thema's zijn: bibliotheek, boek ontlenen en (voor)lezen.

_________________

[NL] Melding beschadigde of incompleet items

Om boetes te voorkomen, vragen we je om kapotte of ontbrekende artikelen binnen 24 uur na het lenen te melden door een e-mail te sturen naar: babytheekgent@gentsespruiten.com. 

[EN] Report damaged / incomplete items

To avoid paying a fine, please report any broken or missing items within 24 hours of borrowing by sending an e-mail to: babytheekgent@gentsespruiten.com.