☆ Game・Spel - Tempo (5285) Check Availability

[NL] Dit artikel mag alleen binnenshuis worden gebruikt, tenzij in de beschrijving staat dat het geschikt is voor gebruik buitenshuis.

[EN] This item may only be used indoors unless specified in the description that it is suitable for outdoor use.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Op uw plaatsen - slakken - gaan! Wie heeft de beste antennes in de race naar de groene kroppen sla? De speler die aan de beurt is gooit met beide kleurendobbelstenen en zet de bijbehorende slakken een veld vooruit. Geef nu de dobbelstenen door aan de volgende speler en de race gaat verder. Het spel is afgelopen als een slak de kroppen sla heeft bereikt. Deze slak heeft gewonnen en mag zijn buikje rond eten. (Natuurlijk kan de laatste slak ook de winnaar zijn - afhankelijk van de variatie). Een populaire klassieker die indruk maakt met zijn hoogwaardige houten slakken!

Bestaat uit:

  • 6 grote houten slakken in 6 kleuren
  • 2 kleurrijke dobbelstenen
  • 1 speelbord
  • 1 spelhandleiding

Spelers: 2-6

Leeftijd:  3-7 jaar

Speelduur: ca. 10-15 minuten

_________________

[NL] Melding beschadigde of incompleet items

Om boetes te voorkomen, vragen we je om kapotte of ontbrekende artikelen binnen 24 uur na het lenen te melden door een e-mail te sturen naar: babytheekgent@gentsespruiten.com. 

[EN] Report damaged / incomplete items

To avoid paying a fine, please report any broken or missing items within 24 hours of borrowing by sending an e-mail to: babytheekgent@gentsespruiten.com.