Fetal Doppler 5 (4215) Check Availability

De Doppler zorgt ervoor dat je op elk moment van de dag naar het kloppende hartje van jouw baby kunt luisteren, en tevens de hartslag af kan lezen van het digitale scherm. Dit is mogelijk vanaf 16 weken. De hartmonitor werkt met geluidsgolven en is daardoor geheel onschadelijk voor je baby.

Hoor je het hartje niet meteen kloppen? geen paniek! Om de doppler goed te kunnen gebruiken moet je eerst een paar keer oefenen. Beweeg de sonde langzaam over uw buik en blijf proberen, tot u de hartslag vindt.

hoe gebruik ik de doppler?

De doppler word gebruikt met geluidsgolven en is daardoor geheel onschadelijk voor uw baby.

Het is mogelijk om oortjes te gebruiken zodat je in alle rust het hartje van je baby kunt horen. Wilt je dat niet? Dat is geen probleem.

Er kan ook gebruik worden gemaakt van de ingebouwde geruisloze speaker.

Als je de doppler uit wilt gaan zetten valt die na 60 seconden uit zodat de batterijen niet leeg gaan.

Dankzij het opslag doosje is de Doppler gemakkelijk ergens mee naartoe te nemen, zodat je op elke plek bijvoorbeeld bij je ouders/grootouders of bij vrienden deze speciale momenten mogen delen met elkaar.

_________________

[NL] Melding beschadigde of incompleet items

Om boetes te voorkomen, vragen we je om kapotte of ontbrekende artikelen binnen 24 uur na het lenen te melden door een e-mail te sturen naar: babytheekgent@gentsespruiten.com. 

[EN] Report damaged / incomplete items

To avoid paying a fine, please report any broken or missing items within 24 hours of borrowing by sending an e-mail to: babytheekgent@gentsespruiten.com.