Blanket Wrap・Wikkeldeken - Pink 2 (4062) Check Availability

De Snoozebaby wikkeldeken is gemaakt van een heel zachte teddy stof aan de buitenkant en de binnenkant is gemaakt van 100% katoen. Dit houd je kindje lekker warm en is door zijn katoenen binnenkant heerlijk comfortabel. De Snoozebaby wikkeldeken is ideaal voor pasgeboren baby’s die nog lekker warm gehouden moeten worden. De Snoozebaby wikkeldeken is makkelijk in gebruik en is voorzien van extra voetjes zodat je baby heerlijk in deze wikkeldeken kan slapen zonder dat het zichzelf bloot trappelt. Makkelijk voor in de box, nu hoef je je baby niet wakker te maken als het in je armen in slaap is gevallen maar kan je het lekker laten slapen Ook als je kindje uit bad komt is deze wikkeldeken een ideale oplossing.


_________________

[NL] Melding beschadigde of incompleet items

Om boetes te voorkomen, vragen we je om kapotte of ontbrekende artikelen binnen 24 uur na het lenen te melden door een e-mail te sturen naar: babytheekgent@gentsespruiten.com. 

[EN] Report damaged / incomplete items

To avoid paying a fine, please report any broken or missing items within 24 hours of borrowing by sending an e-mail to: babytheekgent@gentsespruiten.com.