Ride-on・Loopwagen - Bug (voor binnen) (1665) Check Availability

[NL] Dit artikel mag alleen binnenshuis worden gebruikt, tenzij in de beschrijving staat dat het geschikt is voor gebruik buitenshuis.

[EN] This item may only be used indoors unless specified in the description that it is suitable for outdoor use.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

For use only indoors // Alleen voor gebruik binnenshuis

Scramble Bug is een unieke rit op als het beweegt in alle richtingen (360 graden) voor een leuker en stabiele rit voor de 1-3 jarige markt, waardoor zij noodzakelijke duwen en besturing van de vaardigheden die nodig zijn om te berijden driewielers te ontwikkelen.

De Scramble Bug is ideaal voor kinderen om te leren hoe vrij te bewegen met de stabiliteit van de greepstangen die niet veranderen.

  • Plooien en ontvouwt zich in drie eenvoudige stappen, vouwen neer aan een compacte grootte voor portabiliteit.
  • Omni directionele voor volledige vrijheid van beweging als de Scramble Bug heeft opgenomen zwenkwielen en schone, hi-tech styling geïnspireerd door insecten anatomie met inbegrip van gecoate wielen voor een rustige rit.
  • Geen vergadering vereist slechts een paar snelle bewegingen en de rit op heeft een uitstraling van een realistische insect.
  • Vouw de achterpoten neer, vouw onder de voorwielen en bars handvat en de Scramble Bug is klaar om te slaan of te vervoeren.
  • Geschikt voor leeftijden 1 jaar +


_________________

[NL] Melding beschadigde of incompleet items

Om boetes te voorkomen, vragen we je om kapotte of ontbrekende artikelen binnen 24 uur na het lenen te melden door een e-mail te sturen naar: babytheekgent@gentsespruiten.com. 

[EN] Report damaged / incomplete items

To avoid paying a fine, please report any broken or missing items within 24 hours of borrowing by sending an e-mail to: babytheekgent@gentsespruiten.com.