☆ Activity Bouncer・Jumper・Hopser 1 (1407) Due 09/06/2024

[NL] Dit artikel mag alleen binnenshuis worden gebruikt, tenzij in de beschrijving staat dat het geschikt is voor gebruik buitenshuis.

[EN] This item may only be used indoors unless specified in the description that it is suitable for outdoor use.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Deze deur jumper is ontworpen met een comfortabele pasvorm en een juiste houding voor je baby. Hij past in vrijwel elk deurkozijn en je kunt hem in hoogte verstellen, al naar gelang de lengte van je kindje. Met de klittenbandriempjes en gesp ben je ervan verzekerd dat je kindje veilig in de jumper kan spelen. De zachte en comfortabele zitting kun je eruit halen om te wassen indien gewenst.

Geschikt voor babies van maximaal 12 kilogram die hun hoofd al goed zelfstandig rechtop kunnen houden, aanbevolen wordt een minimumleeftijd van 5 maanden.

_________________

[NL] Melding beschadigde of incompleet items

Om boetes te voorkomen, vragen we je om kapotte of ontbrekende artikelen binnen 24 uur na het lenen te melden door een e-mail te sturen naar: babytheekgent@gentsespruiten.com. 

[EN] Report damaged / incomplete items

To avoid paying a fine, please report any broken or missing items within 24 hours of borrowing by sending an e-mail to: babytheekgent@gentsespruiten.com.