Wrap・Draagdoek Woven - ByKay Denim (189) Check Availability

In de ByKay Mei Tai Classic Draagdoek zit je kindje stevig ondersteund en in de beste positie voor een gezonde heupontwikkeling. De extra hoofdsteun zorgt voor optimale ondersteuning van het hoofdje en maakt het voor je kindje mogelijk om een prettige slaaphouding aan te nemen. De ByKay Mei Tai Classic Draagdoek heeft brede schouderbanden waardoor het gewicht van je kindje gelijkmatig wordt verdeeld en is hierdoor passend voor iedereen. Zo is de draagdoek niet alleen comfortabel voor je kindje, maar ook comfortabel voor jou als drager. Zie je het niet zitten om een lange draagdoek te knopen, dan kan de Mei Tai voor jou de perfecte oplossing zijn. In mum van tijd heb je de ByKay Mei Tai Classic met het voorgevormde rugpand vastgeknoopt en heb je je kindje op een knusse manier tegen je aan. Dankzij het knopen past vrijwel iedereen deze drager, wel zo handig! De Mei Tai Classic wordt geleverd inclusief handig instructieboekje en er is ook een instructiefilmpje beschikbaar. Materiaal: 52% katoen en 48% linnen (geweven).

< instructie > 

_________________

[NL] Melding beschadigde of incompleet items

Om boetes te voorkomen, vragen we je om kapotte of ontbrekende artikelen binnen 24 uur na het lenen te melden door een e-mail te sturen naar: babytheekgent@gentsespruiten.com. 

[EN] Report damaged / incomplete items

To avoid paying a fine, please report any broken or missing items within 24 hours of borrowing by sending an e-mail to: babytheekgent@gentsespruiten.com.