• Stil en rustig: met de ultrasone technologie die storende geluiden voorkomt, kun je genieten van je slaap en comfortabel met de luchtbevochtiger werken. Veilig en eenvoudig te bedienen: de luchtbevochtiger is eenvoudig te bedienen en hij schakelt automatisch uit als het water lager is dan bedoeld. Ook geschikt voor zwangere vrouwen en baby's.
  • Stabiel en duurzaam: het waterreservoir van 2,4 liter maakt de luchtbevochtiger 12 uur stabiel koele nevel te produceren.
  • Delicaat ontwerp: waterdruppelvormig met 7 gekleurde ledlampen en instelbare dampdebiet en spuitrichting.
  • Bij het ontspannen en genieten: de aroma-diffuser-functie laat je ontspannen met de geur van je favoriete etherische olie. Een hoogwaardig steenfilter houdt de luchtbevochtiger schoon en verdampt gezonde en zachte nevel.



_________________

[NL] Melding beschadigde of incompleet items

Om boetes te voorkomen, vragen we je om kapotte of ontbrekende artikelen binnen 24 uur na het lenen te melden door een e-mail te sturen naar: babytheekgent@gentsespruiten.com. 

[EN] Report damaged / incomplete items

To avoid paying a fine, please report any broken or missing items within 24 hours of borrowing by sending an e-mail to: babytheekgent@gentsespruiten.com.