Bottle Nipple・Fles Speen Difrax (658) Check Availability

Met deze Natural 1-2-3 doseerring van Difrax doseer je, met behulp van de bijbehorende doseerspeen, precies de gewenste hoeveelheid voeding voor je kindje en bepaal je daarmee ook de stroomsnelheid van de voeding. De doseerspeen is geschikt voor dunne en dikke voeding, waardoor je zowel melkvoeding als de papfles kunt geven.

      Je zet de speen gemakkelijk op juiste stand door de doseerring iets los van de fles te draaien. Vervolgens draai je de speen naar de gewenste stand. Daarbij kijk je naar de cijfers op de speen: I, II of III. Wanneer je de gewenste stand ingesteld hebt, kun je de ring weer vastdraaien.

      Het is van belang dat je kijkt naar de cijfers op de speen en niet naar de cijfers op de ring. Deze cijfers moeten onder het neusje van je kindje komen te staan wanneer je begint met voeden.

      Deze doseerring gebruik je enkel in combinatie met de Difrax Natural Doseer Flessenspeen, en is geschikt voor de Difrax Natural smalle S-flessen van 170ml, 240ml en 250ml. Bij de ring wordt één doseerspeen meegeleverd.

      Je kunt de doseerspeen samen met de ring in drie standen gebruiken:
      - Stand 1: voor vloeibare en dunne voeding (kleine opening)
      - Stand 2: voor (licht) ingedikte voeding (medium opening)
      - Stand 3: voor ingedikte en dikke voeding (grote opening)

      Instructies:

      https://www.youtube.com/watch?v=oOHA7HqLosw


      _________________

      [NL] Melding beschadigde of incompleet items

      Om boetes te voorkomen, vragen we je om kapotte of ontbrekende artikelen binnen 24 uur na het lenen te melden door een e-mail te sturen naar: babytheekgent@gentsespruiten.com. 

      [EN] Report damaged / incomplete items

      To avoid paying a fine, please report any broken or missing items within 24 hours of borrowing by sending an e-mail to: babytheekgent@gentsespruiten.com.