Bottle Maker・Flesbereider (103) Due 02/06/2024

NL: Met de Bib'expresso is de fles in 30 seconden klaar. Dankzij de directe controle van het water, is het water altijd op de juiste temperatuur en wordt het melkpoeder goed opgelost waardoor je een homogene temperatuur verkrijgt. Bovendien is de Bib'expresso gebruiksvriendelijk. Één hand volstaat om de fles klaar te maken. Ook is de Bib'expresso ideaal voor 's nachts, je hoeft niet meer naar beneden om de fles te bereiden en de fles is supersnel klaar. De Bib’expresso kan ook als 'bainmarie' systeem worden gebruikt om potjes en klaargemaakte flessen op te warmen. Het verwarmingselement is te verwijderen en zodoende overal mee naar toe te nemen. Achterop zit een flessensterilisator om flessen in de microgolfoven mee te steriliseren. 

Kenmerken:

  •  In 30 seconden de fles bereiden
  •  3-in-1 flessenbereider (inclusief flessensterilisator)
  •  Geschikt voor flessen en potjes
  •  Sneller, veiliger, handiger en gebruiksvriendelijker
  •  Geschikt voor alle soorten flessen

_________________

[NL] Melding beschadigde of incompleet items

Om boetes te voorkomen, vragen we je om kapotte of ontbrekende artikelen binnen 24 uur na het lenen te melden door een e-mail te sturen naar: babytheekgent@gentsespruiten.com. 

[EN] Report damaged / incomplete items

To avoid paying a fine, please report any broken or missing items within 24 hours of borrowing by sending an e-mail to: babytheekgent@gentsespruiten.com.